KURZY Aperio-Společnosti pro zdravé rodičovství

15.02.2010 09:24

 

Komunikace se zdravotníky během těhotenství a porodu

 
8. dubna, 12.30-15.30

Už víte, jak si péči o sebe v těhotenství a při porodu představujete, a znáte i svá práva. Jak ale dosáhnout naplnění svých představ? Tento interaktivní seminář vám pomůže se naučit, jak zlepšit svou pozici při jednání se zdravotníky. Zaměříme se na efektivní komunikaci s lékaři a porodními asistentkami nejen v těhotenství, v době, kdy vybíráte péči pro sebe a pro své dítě, ale i v situacích, kdy jste vystaveni/y nutnosti se rychle rozhodnout, jako například v průběhu porodu nebo při akutních stavech. Nabyté dovednosti lze uplatnit i kdykoli jindy při kontaktu se zdravotníky, např. při hospitalizaci dítěte. 
Seminář je určen pro těhotné ženy, jejich partnery, ale i další osoby, pro které je aktuální otázka účinné komunikace s těmi, kteří o ně pečují. 
Vede jej Mgr. Eliška Kodyšová, psycholožka, terapeutka a lektorka zaměřující se na práci s nastávajícími rodiči, odborná konzultantka o.s. Aperio. 
V případě zájmu si vyžádejte přihlášku. 
vstupné 350 kč/osobu
 
 
 
Přihlášky a informace přímo u koordinátorky kurzů Aleny Frydrychové, e-mail: kurzy@aperio.cz, tel. 773 644 569.
 
 
 

—————

Zpět


Kontakt

Hana Krejčová

Mateřské centrum Klíček bývalo v prostorách školky na ulici Röschova pod Gymnáziem. NYNÍ nově v YMCA centru u 5.ZŠ na sídlišti Vajgar, J.Hradec.

606 587 763